bouter bouw zijkant kantoorBouter Bouw BV is inmiddels in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van bouwen in de breedste zin van het woord: retail, verbouw, onderhoud en Direct Repair.

Het zijn sterk uiteenlopende projecten die zich stuk voor stuk kenmerken door kwaliteit. Daarbij staat het behalen van hoog rendement voor opdrachtgevers hoog in het vaandel. De dienstverlening bestaat uit:

Retail

We verbouwen winkels, supermarkten en kantoorpanden. Het varieert van white box opdrachten (wanden, vloeren en plafonds) tot de totale uitvoering en projectbegeleiding, inclusief interieur en technische installaties. Bouter Bouw is actief in Nederland, België en een deel van Duitsland (De opdrachtgevers zijn divers, van de Bijenkorf en winkels in de PC Hoofdstraat in Amsterdam tot modewinkels in Bataviastad).

Verbouw

Bouter Bouw verzorgt verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden aan scholen, overheidsgebouwen en instellingen. Dat varieert van onderhoud voor de Vereniging van Eigenaren tot renovatie van schoollokalen. De focus ligt hierbij op de zakelijke markt, maar ook worden er voor particulieren woningen verbouwd. We realiseren projecten in elke vorm en grootte, waaronder nieuwbouwprojecten.

Direct Repairbouter-bouw-zijkant van het pand

Bouter Bouw werkt nauw samen met verzekeringsmaatschappijen. Nadat klanten een schade indienen bij een verzekeraar, handelen wij dit af. We doen opnames, stellen het schadebedrag vast en gaan daarna direct over tot het herstel. Na een flinke lekkage van het dak repareren wij alles, van de vloerbedekking tot de wanden. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. We zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar om snelle oplossingen te realiseren.

Onderhoud

Wij faciliteren franchisenemers van organisaties die bij grote ketens een 24 uurs onderhoudsservice hebben. Van grote lekkages tot een deur die klemt; Bouter Bouw lost het snel en vakkundig op voor haar opdrachtgevers.

Kwaliteit leveren

Bouter Bouw biedt een breed spectrum aan diensten aan. “De kern waar het bij elkaar komt is de flexibiliteit en snelheid waarmee we acteren”, zegt directeur Hans Bouter. “We doen aan multiherstel: binnen 20 dagen van melding tot facturatie. Snel en flexibiliteit is belangrijk. Verzekeraars, maar ook bedrijven en klanten willen snelle oplossingen. Winkels mogen niet langer dan 20 tot 30 dagen dicht zijn. Als het moet, draaien we het klokje rond, werken met drie ploegendiensten.”
Kwaliteit leveren, en steeds naar een hoger niveau werken. “Opdrachtgevers willen dat, daar gaan we in mee. Dat doen we door in een vroeg stadium het probleem met de klant te bespreken en intern te analyseren. Wat zijn we aan het doen, wat hebben we tot nu toe neergezet en wat kan er beter? Als je dat vaak genoeg blijven herhalen, zorgt je ervoor dat aan het einde van het project alles samenkomt.”

De klant moet ontzorgd worden, is de visie van Bouter Bouw. De communicatie van en naar de klant moet op een hoog niveau liggen. “We trainen onze mensen op deze vaardigheden. Want we willen zo weinig mogelijk ruis op de lijn tussen klanten en onze mensen.”

logo-bouwend_nederland
logo_bouwmensen
VCA logo