RETAIL  VERBOUW  ONDERHOUD  DIRECT REPAIR
Home Wie is BouterBouw Projecten Vacatures Links Contact  

Bedrijfsprofiel-

Bouter Bouw BV is in 86 jaar uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van bouwen in de breedste zin  van het woord.


-

Werkterrein van Bouter Bouw Bv spreidt zich uit van retail tot verbouw, onderhoud en Direct Repair.  Sterk uiteenlopende projecten die zich stuk voor stuk kenmerken door kwaliteit. Daarbij staat het behalen van hoog rendement voor opdrachtgevers hoog in het vaandel.


-

Dagelijks zijn, voor opdrachtgevers in verschillende branches, door heel Nederland bijna 30 professionals actief. Zij sturen een grote groep partners  in verschillende disciplines aan,  bewaken met grote zorg de kwaliteit en de planning  en realiseren projecten in elke vorm en grootte.


-

Flexibel is gelijk aan Bouter Bouw, ons professioneel projectmanagement staat garant voor snelle oplossingen en het behalen van doelen binnen de vastgestelde termijn.


-

Onderwijs en partners, Bouter Bouw heeft, vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid, veel aandacht voor onderwijs (als leerbedrijf ). Daarnaast wordt veel ge´nvesteerd in de ontwikkeling van eigen mensen en mogelijkheden. Ook zijn wij aangesloten bij een aantal labels om de te leveren kwaliteit te kunnen garanderen zoals; Bouwend Nederland, VCA *, Politiekeurmerk, Erkend Leerbedrijf Fundeon, Lid Leerbedrijf Bouwopleiding Rijnland en Herstel Verzekerd

Waarom Bouter Bouw BV


Partnerschap

 

Probleemoplossend

 

Creatief

 

Flexibel
www.bouterbouw.nl
E info@bouterbouw.nl   T 071 53 10 506